• Dispuut

Damesdispuut MonduDamo is op 20 oktober 1992 na vele borrels en brainstorms opgericht door zes enthousiaste dames. De naam ‘MonduDamo’ komt uit het Esperanto en betekent ‘werelddames’, dit behoeft verder natuurlijk geen uitleg! De grote overeenkomst tussen alle leden van MonduDamo is ons malkara karakter. Tijdens de borrelperiode met de eerstejaars zijn we daarom op zoek naar vrouwen die hun eigen unieke en stoere karakter hebben.

MonduDamo is een hechte groep dames, die het beste uit hun studententijd willen halen. Naast studeren en activisme bij AEGEE-Enschede en andere studentenverenigingen willen we vooral een toptijd met elkaar hebben. We borrelen zowel in onze stamkroeg de Shooters als in Asterion, de sociëteit van AEGEE-Enschede. Daarnaast organiseren we onderling allerlei leuke uitjes, zoals een nieuwjaarsdiner, een bioscoopavondje, een gala, een theatervoorstelling of borrelen we met een ander dispuut.

Elk jaar wordt er een kerstdiner en een diesreis georganiseerd. Om onze verjaardag te vieren gaan we elk jaar naar een andere, spannende locatie. Zo zijn we onder andere naar Antwerpen, de Ardennen, Kaatsheuvel, Leuven, Maastricht, Terschelling, Texel en Utrecht geweest. Voor ons vierde lustrum zijn we zelfs naar het prachtige Istanbul gegaan!
Dit is Damesdispuut MonduDamo in vogelvlucht, als je meer over ons wilt weten, spreek ons vooral aan in de kroeg!